Un microbuz cu 20 de pasageri a fost acroşat de un automobil care îl depăşea, sâmbătă seara, pe DJ 546, între localităţile Coteana şi Brebeni, în apropiere de Slatina, a ieşit de pe şosea şi s-a răsturnat.

accident_microbuz_tvr
sursă foto TVR

Zece răniţi au fost transportaţi cu ambulanţele la spital însă numai unul a rămas internat: un bărbat de 42 de ani, cu o fractură la umărul drept.

La o oră după producerea accidentului, alți doi pasageri, doi bărbați din Coteana, s-au prezentat la spital, cu traumatisme minore, care nu au necesitat spitalizarea.

Şi ceilalţi 9 răniţi aduşi cu salvarea – 5 bărbați și 4 femei, cu vârste între 19 și 55 de ani – au fost externaţi deoarece nu au leziuni care să le pună viaţa în pericol.

Patru echipaje ale Serviciului Judeţean de Ambulanţă, un echipaj SMURD şi autospecială SMURD pentru transport victime multiple au intervenit de urgenţă, găsind microbuzul răsturnat și toți pasagerii în afara autovehiculului.

Maşina care a lovit microbuzul era condusă de un bărbat de 35 de ani, din Slatina. Acesta s-a angajat în depășirea microbuzului iar la revenirea pe sensul de mers l-a acroșat în partea din stânga-față.

Poliţia i-a deschis dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.

author avatar
Mirela Egeea
Share.
Leave A Reply

© 2024 Secunda Publishing. Designed by Acronim Solutions.
Exit mobile version