Mii de oameni s-au adunat luni în a 4-a zi consecutiv de proteste în Piața Victoriei din București, dar și în marile orașe din țară, cerând demisia Guvernului Dăncilă cu scandări în ton: “Jandarmeria apără hoția!”și “Șefa voastră este cea mai proastă!”.

sursă foto Hotnews

UPDATE ora 22.10: În piață au mai rămas câteva sute de persoane. Protestul se stinge, dar oamenii au promis că vin și în zilele

UPDATE ora 21.00: În piață sunt circa 3.000 de oameni. ei au aprins lanternele telefoanelor și le-au ținut așa minute în șir, scandând “Dragnea, să ajungi îmbrăcat în multe dungi!”, “Hoții! Hoții! Hoții!”, “Nu vrem să fim conduși de hoți!”..

Traficul rutier a fost oprit dinspre Kiseleff și B-dul Aviatorilor.

UPDATE ora 20.25: Protestatarii au adus un steag imens al UE pe care l-au întins în centrul pieţei, scandând “Nu vrem să fim o naţie de hoți!”.

Oamenii scandează “Demisia!” și “Hoții!” și sufla în fluiere și vuvuzele. Multe din mașinile care trec prin piaţă claxonează în semn de susținere.

Când a trecut autobuzul etajat, turiștii s-au ridicat în picioare și au aplaudat.

Corupția Ucide a transmis următorul mesaj și programul protestului:
 
”Cei care o să fiți în Piața Victoriei sau în alte locuri din România diseară, vă invităm să creăm un spațiu de 30 de minute pentru România.
 
20:55 – 21:00 – 5 minute de liniște. Putem folosi acest timp și ca să recitim imnul în timpul ăsta, se aude mult mai bine când multe persoane știu mai multe strofe. 🙂
 
21:00 – 21:05 – Imnul Romaniei + luminițe
 
21:05 – 21:25 – Ne așezăm în grupuri alături de familie, prieteni sau persoane pe care tocmai le-am cunoscut acum și avem ăn același timp conversații constructive pentru România.
 
După conversațiile voastre fă o postare (video, text, live etc) cu hashtag-ul #pentruromania”.
author avatar
Mirela Egeea
Share.
Leave A Reply

© 2024 Secunda Publishing. Designed by Acronim Solutions.
Exit mobile version