Marian Vanghelie, fostul primar al Sectorului 5, a ajuns, luni la prânz, la Curtea de Apel Bucureşti.

vanghelie

Fostul edil a fost audiat în legătură cu dosarul în care a luat şpăgi de peste 30 de milioane de euro din contractele atribuite cu dedicaţie în perioada în care era primar.

Vanghelie a depus o contestaţie la măsura controlului judiciar. Motivul ar fi că fostul primar ar trebui să ajungă în SUA, dar nu are dreptul să părăsească ţara.

“Vreau să ajung la Washington din motive chimice. Din motive juridice şi politice, am vorbit serios. Chimice aşa, ca să fim haioşi. Făceam o glumă şi îmi spunea cineva din zona justiţiei, că dacă iei un an cu executare înseamnă că eşti nevinovat. Oricum trebuie să iei un an cu executare, nu se poate. Să fiu bucuros dacă iau un an cu executare”, a declarat Marian Vanghelie.

Fostul edil reclamă faptul că a colaborat mereu cu oamenii legii, de când a intrat pe mâna acestora, şi că oricum nu mai poate influenţa evoluţia dosarului în care a fost trimis în judecată în urmă cu un an. Astfel că nu înţelege motivul pentru care ar mai trebui să rămână sub control judiciar.

author avatar
Cristi Ionita
Share.
Leave A Reply

© 2024 Secunda Publishing. Designed by Acronim Solutions.
Exit mobile version