Vasile Blaga, copreședintele Partidului Național Liberal, a ajuns luni de dimineață la sediul din București al Direcției Naționale Anticorupție.

vasile-blaga_pnl

UPDATE: La ieșirea din sediul DNA, Blaga a risipit misterul asupra dosarului în care este implicat. Este vorba despre dosarul deschis în urma accidentului de circulație produs de chestorul Liviu Popa, șeful Poliției Bihor, pe 6 septembrie. Popa a produs accidentul respectiv aflându-se la volanul mașinii lui Blaga, un autoturism Diesel din 2001. Copreședintele PNL susține că Popa este bun prieten cu el și l-a rugat pe acesta “să îmi mai pornească și mie, din când în când, mașina”.

 

Blaga a precizat că a fost chemat ca martor într-un dosar demarat anul acesta și în care nu știe exact despre ce este vorba. Liderul PNL nu este la prima vizită la sediul DNA, el mai fiind audiat în trecut în cel puțin alte două dosare, respectiv unul în legătură cu finanțarea campaniei electorale a PDL și altul în legătură cu retrocedarea ilegală a unor terenuri.

“Am fost chemat ca martor în dosarul 175/2016. Habar nu am despre ce este vorba în acest dosar”, a fost mesajul transmis de Vasile Blaga.

author avatar
Cristi Ionita
Share.
Leave A Reply

© 2024 Secunda Publishing. Designed by Acronim Solutions.
Exit mobile version