Reprezentanții Spitalului de Urgență Floreasca au confirmat, joi dimineața, decesul afaceristului Vasile Turcu, fost acționar al echipei de fotbal Dinamo București.

Vasile Turcu (sursa foto fanatik.ro)

Aflat în stare critică, după ce a încercat să-și pună capăt zilelor pe 1 martie, Turcu a fost menținut în viață în ultimele zile doar cu ajutorul aparatelor.

Bogdan Oprița, purtătorul de cuvânt al Spitalului de Urgență Floreasca, a precizat că afaceristul a fost decuplat de la aparat în jurul orei 02.00, la câteva minute după aceea declarându-se și decesul.

De altfel, specialiști ai spitalului susțin că era o chestiune de ore până când se va anunța oficial decesul lui Turcu, acesta fiind declarat cu șanse minime de supraviețuire încă de când a fost transportat la spital pe 1 martie.

Proprietar al companiei Romconstruct, Turcu a devenit celebru după ce a pus mână pe mai multe contracte cu statul, pentru recondiționarea Operei Române sau a Arcului de Triumf, dar și pentru că în perioada 2004-2011 a fost acționar al echipei de fotbal Dinamo București.

Pe 1 martie, Turcu a vrut să se sinucidă prin spânzurare, însă cordonul a cedat, iar afaceristul a căzut, fracturându-și mai multe coaste și lovindu-se la cap. A fost găsit de menajeră și soție și transportat de urgență la spital.

author avatar
Cristi Ionita
Share.
Leave A Reply

© 2024 Secunda Publishing. Designed by Acronim Solutions.
Exit mobile version