Mihai Gâdea a făcut criză de nervi joi seară în direct la Antena 3, când l-a dat afară din emisiune pe Ionel Dancă, purtătorul de cuvânt al PNL, pe care tot el l-a invitat.

“Ieșiți afară! Afară, nu auziți?”, i-a spus Gâdea lui Dancă.

În timp ce liberalul se pregătea să plece din emisiune, Gâdea și-a repetat solicitarea ca acesta să părăsească platoul de emisie, iat la un moment dat l-a întrebat dacă vrea cumva să fie scos cu bodyguarzii.

Dar să vedem ce l-a enervat atât de tare pe omul pușcăriașului Dan Voiculescu: mai întâi, Ionel Dancă a spus că Liviu Dragnea este condamnat la 3 ani și 6 luni de închisoare cu executare și vrea să modifice legile Justiției, astfel încât să nu intre la pușcărie.

În acel moment, Gâdea i-a spus: “Nu v-am dat cuvântul!”, iar celor din regie le-a ordonat: “Vă rog să-i tăiați microfonul!”.

Mai târziu, când i-a dat cuvântul lui Ionel Dancă, acesta s-a referit, în contextul comentariilor lui Ciuvică referitoare la “abuzurile” din justiție, la situația Laurei Codruța Kovesi, plasată joi seară sub control judiciar (subiectul emisiunii lui Gâdea – n.r.) și a amintit despre vremurile când Rodica Stănoiu, ministru al Justiției în Guvernul Năstase, stabilea la sediul central al PSD pe cine să ancheteze dintre politicieni.

Șerban Nicolae a sărit imediat și l-a făcut mincinos, iar Gâdea l-a întrebat: “Știți ce făcea Cristina Tarcea (președintele ÎCCJ, n.r.) în acel timp? Vă faceți de râs, ca jurnalist (Dancă fiind de profesie jurnalist – n.r.), că nu știți. Vă spun eu: Tarcea era nr. 2 în Ministerul Justiției!”.

Ionel Dancă i-a replicat: “Dar a participat la ședințele din Kiseleff (sediul central al PSD – n.r.)? Asta este o manipulate tipică pentru Antena 3!”.

“Ce ați spus?!?”, a luat foc Gâdea.

“Este o manipulate tipică pentru Antena 3!”, a repetat Dancă.

Gâdea a explodat: “Opriți-i microfonul . Tăiați-i microfonul, la revedere. Afară! Afară!”.

Ionel Dancă a mai apucat să spună: “Distrugeți o țară”, apoi regia de platou i-a tăiat sonorul microfonului.

Gâdea a continuat pe același ton, isterizat că acest lucru i se întâmplă tocmai în emisiunea lui: “Afară, afară, afară, tăiați-i microfonul!”.

Vă invităm să vizionați înregistrarea:

author avatar
Mirela Egeea
Share.
Leave A Reply

© 2024 Secunda Publishing. Designed by Acronim Solutions.
Exit mobile version