Senatorul Claudiu Manda, președintele comisiei de control SRI, a fost lăsat fără permis de conducere, după ce prins de polițiști în timp ce gonea cu mașina, având viteza de 125 de kilometri la oră în localitatea Mihăilești din județul Giurgiu.
 
 
Pe lângă suspendarea permisului pe o perioadă de 90 de zile, Manda a fost “ars” cu o amendă de 1.305 lei.
 
În apărarea lui a sărit Olguța Vasilescu, purtătot de cuvânt al PSD și proaspăta soție a lui Manda – ei având nunta în urmă cu două zile, la care au participat peste 700 de invitați, ca să-și poată justifica achitarea conacului de 250.000 de euro cumpărat deja în zona centrală a Craiovei.
 
De parcă nu ar fi amândoi persoane publice, Olguța s-a declarat deranjată că Poliția a făcut publică informația că lui Manda i-a fost ridicat permisul.
 
Ea se afla în bolidul de lux Mercedes S, la volanul căruia de găsea noul său soț, în momentul în care au fost opriți de polițiștii rutieri.
 
“În comuna Mihăileşti cred că era. A condus cu viteză. La 16.00 trebuia să fie în Parlament, pentru că el era preşedinte de şedinţă şi într-adevăr ne grăbeam. M-a deranjat un lucru că s-a dat asta pe surse. Putea Poliţia Română să dea comunicat. Nu a protestat nimeni. Am spus doar că ne grăbim şi că îi rugăm să redacteze mai repede procesul verbal. Presupun că ne-au recunoscut dacă au dat la toată presa pe surse. E jenant pentru Poliţia Română să reacţioneze aşa. Ori dai comunicat, ori nu dai nimic. (…) Am plecat mai târziu din Craiova şi soţul meu se grăbea să ajungă la şedinţa de plen a Senatului”, a povestit Olguţa Vasilescu, la România TV.
author avatar
Mirela Egeea
Share.
Leave A Reply

© 2024 Secunda Publishing. Designed by Acronim Solutions.
Exit mobile version