Exim Bank

the GROUP

Borsec

Samsung

Carrefour

Deichmann

Dedeman

Metro

Auchan

 

Cotnari

ComputerLand

Sony

Arctic

Dacia

Rompetrol

Penny

Selgros

POLITICĂ: Huiduit la Iași, Orban adoptă scuza lui Dragnea: Sunt agitatori / JUSTIȚIE: Mazăre rămâne în pușcărie, au decis judecătorii 

Breaking News:
 

Gabriel Oprea şi-a ţepuit colegii din UNPR

Foştii parlamentari UNPR sunt supăraţi foc pe vicepremierul Gabriel Oprea (foto). Pentru că nu au fost consultaţi când UNPR a facut alianţă cu PSD, deşi s-au liniştit atunci când Oprea le-a promis că UNPR îşi păstrează colegiile. Ulterior, s-a dovedit că UNPR şi-a păstrat, într-adevăr, colegiile, dar nu şi pe titularii lor.

oprea-gabriel

Astfel, au rămas mulţi oameni pe afară, oameni care au băgat zeci de mii de euro în partid, în sedii, în tot felul de manifestări prin judeţe. De exemplu, la final de mandat, senatorul Crăciun (UNPR Arad) a fost propus în CNA, dar… ţeapă! Deşi comisia era majoritară USL, a fost singurul cu aviz negativ. Sau cazul senatorului Câmpanu: Miky Şpagă i-a luat colegiul, promiţându-i că îl face consul. Aţi auzit ceva în sensul ăsta? Nuuu. Deci iarăşi ţeapă! Cireaşa de pe tort este că Oprea nici măcar nu le mai răspunde la telefon vechilor parlamentari care acum vor să îi ceară socoteală ori sprijin, pentru că unii au rămas total pe dinafară, efectiv nu au job.

 

3 Shares