Se aude in piata, “Bursa zvonurilor” se grăbeăte să vă informeze, ca avocatul Irinel Paun, fost procuror sef in cadrul DNA, i-ar fi promis evazionistului Alin Ionescu (patronul Shelter Security) ca il va scapa de dosarul aflat pe rolul Tribunalului Bucuresti (cu termen in aceasta saptamana). Evaziunea fiscala in acest dosar se ridica la suma de 10 milioane de euro.

alin ionescu cristina spatar1
Alin Ionescu investește în Cristina Spătaru

Conditia pusa de Paun este sa gaseasca ceva bun de denuntat si cativa martori. In acest fel fostul procuror Paun vrea sa duca dosarul la fostul lui loc de munca (DNA), acolo unde patronul Shelter Security are alt dosar deschis de cinci ani de zile pentru a-l contopi cu acesta.

Sa vedeti cum doamnei Cristina Spatar, pe langa conacul, salupa si masinile de lux ii vor aparera curand si alte cadouri de la “generosul” si potentul om de afaceri Alin Ionescu.

Camera procurorilor din Consiliul Superior al Magistraturii (CSM) nu a dat aviz, miercuri seara, pentru numirea lui Mircea Zarie in functia de procuror general adjunct al Parchetului National Anticoruptie (PNA), ceilalti patru propusi de ministrul Justitiei primind insa acordul formal al CSM. In imagine, Irinel Paun si Romeo Balan
În plin proces de curățare a societății românești, fostul procuror DNA, Irinel Păun, încearcă să corupă magistrați pentru ca Alin Ionescu să scape de pușcărie

Oare judecatorii Tribunalului Municipiului Bucuresti vor fi influentati de un fost procuror sef DNA, Irinel Păun, actualmente avocat al lui Alin Ionescu, pentru a-i salva si conserva domeniul pe care doamna Cristina Spatar il definea ca intinzandu-se pe trei strazi?

Sa nu uitam ca dosarul se amana la Tribunalul Bucuresti in camera preliminara intr-un mod foarte curios de peste sase luni de zile. Urmarim cu interes decizia ce se va lua in aceasta saptamana. Vor vrea oare judecatorii sa judece?

Se aude ca una din doamnele avocat, aflate in acest dosar, este veriosara cu Mario Marian Constantin, judecatorul care judeca cauza. Sa fie aceasta motivul?

Poate cineva se va sesiza in urma acestor dezvaluiri. Printre inculpati exista oameni care si-au recunoscut faptele. Cum e sa recunosti, dar judecatorii sa nu vrea sa te judece?

Judecatorul Mario Marian Constantin a mai fost acuzat de manipulare de dosare si este fratele fostului sef al Garzii Financiare Bucuresti, Stelica Constantin Barna. 

Stelica Barna fost seful garzii financiare Buc
Judecatorul Mario Marian Constantin este fratele lui Stelica Barna (foto), fost șeful al Gărzii financiare București și este cel care  l-a achitat si pe Dinu Patriciu in dosarul Rompetrol.

Procurorul Irinel Păun a fost cercetat penal pentru favorizarea infractorului Vîntu. Concret, procurori ai Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie au declanşat cercetările cu privire la săvårşirea de către Irinel Păun a infracţiunii de favorizare a infractorului, el dispunånd printr-o manevră ingenioasă, la acea vreme, scoaterea de sub urmărire penală a tatălui FNI pe motive aşa-zis medicale.

P.S. Sediul Garzii financiare Bucuresti este pazit de agentii Shelter Security 

author avatar
Mihai Palsu Jurnalist
Este jurnalist din ‘90. A fost redactorul-sef al Evenimentului Zilei de prânz (Bulina Albastră). Din sept 1994 pana in 2010 a activat la Ziua, iar dupa cativa ani la Puterea a infiitat ziarul online SecundaTV.
Share.
Leave A Reply

© 2024 Secunda Publishing. Designed by Acronim Solutions.
Exit mobile version