Borsec

Dedeman

 

ComputerLand

Arctic

Dacia

POLITICĂ: Guvernul prelungește cu încă 30 de zile starea de alertă / Premierul Cîțu le dă liber românilor până la 5 dimineața de Paști / SĂNĂTATE: Familiile celor decedați de COVID-19 vor putea să-și ia rămas bun de la ei în spital / Vlad Voiculescu: Nu scrie în niciun regulament că oamenii nu trebuie îmbrăcați înainte de înmormântare /

Breaking News:

Călin Ilie (FIHR): Vacanţă pentru toţi în țară, fără certificat verde

Călin Ile, preşedintele Federaţiei Industriei Hoteliere din România (FIHR), a dat o veste bună, marţi, după întâlnirea cu şeful Guvernului patronatelor din HoReCa: nu va exista o limitare a călătoriilor în interiorul țării pe baza certificatului verde digital ce va fi aprobat de Uniunea Europeană pe 14 mai.

Călin Ilie, preşedintele Federaţiei Industriei Hoteliere din România (FIHR)

În schimb, cei din HoReCa îşi vor asuma acest certificat pentru deplasările internaţionale.

„România îşi va asuma acest certificat digital în ceea ce priveşte deplasările internaţionale, dar pentru deplasările interne se doreşte să nu existe restricţionare, adică să fie vacanţă pentru toţi. E un lucru bun că Guvernul îşi doreşte ca toţi românii să poată merge în vacanţă. O dată cu ziua de 14 mai, când Europa va aproba acest certificat digital, şi România şi-l va asuma, pentru deplasări internaţionale, care să ne permită şi nouă incoming-ul, să ne permită şi nouă să primim străini care vin în România, dar nu va fi o limitare a călătoriilor interne, trebuie să precizăm acest lucru”, a menţionat Călin Ile.

La finalul întâlnirii cu premierul Florin Cîţu, reprezentanţii a două patronate din HoReCa au anunţat că operatorii din domeniu îşi vor asuma costurile pentru testele rapide ale clienţilor la intrarea în locaţii, astfel încât preţurile să nu fie afectate.

Cîţu, după întâlnirea cu HoReCa: Nu vom diviza populaţia în „vaccinaţi” şi „nevaccinaţi”
22 Shares
Se citește acum ...
-- publicitate --
video - emisiuni tv