Exim Bank

Borsec

Dedeman

 

Cotnari

ComputerLand

Arctic

Dacia

POLITICĂ: Camera Deputaților a dat votul final pe data alegerilor locale: 27 septembrie / EXTERNE: Austria impune carantinarea românilor /

Breaking News:
 

Iohannis invocă greaua moștenire: Pesediştii, înainte de plecare, au golit finanţele publice

Preşedintele Klaus Iohannis a invocat, miercuri, la Palatul Victoria, unde a participat la ședința Guvernului Orban, greaua moștenire lăsată de Guvernul Dăncilă.

“Deja am aflat de la unii dintre miniştri că situaţia pe care au găsit-o în ministere este una foarte proastă. Din păcate, deja cred că s-a încetăţenit noţiunea de moştenire dezastruoasă pe care au găsit-o miniştrii când au preluat situaţiile din ministerele lor. Deja ştim că pesediştii, înainte de plecare, au golit finanţele publice şi, practic, acum suntem în situaţia să vedem cum putem să acoperim plăţile care sunt scadente. Va fi foarte complicat, înţeleg de la noul ministru al Finanţelor, să se închidă bugetul pe anul în curs. De asemenea, va fi foarte complicat de construit bugetul pentru anul viitor. Am avertizat de mai multă vreme că pesediştii cheltuie banii românilor şi nu rămâne nimic în urmă. Din păcate, se pare că am avut dreptate”, a declarat Iohannis, la începutul şedinţei de Guvern.

Şeful statului a arătat însă că noul executiv va veni cu soluţii.

“Asta este vestea foarte, foarte bună pentru români – acest guvern nu se teme de guvernare, acest guvern va rezolva problemele care sunt pendinte”, a spus Iohannis.

146 Shares
Se citește acum ...
-- publicitate --
video - emisiuni tv