Exim Bank

Borsec

Dedeman

 

Cotnari

ComputerLand

Arctic

Dacia

ANM: Cod Galben de ploi torențiale în aproape toată țara  / POLITICĂ: Ședință de Guvern, pentru aprobarea rectificării bugetare / Fonduri suplimentare pentru SRI, SIE și SP / Pensiile vor fi majorate cu 14% / POLITICĂ: Guvernul Orban prelungește până la mijlocul lui septembrie starea de alertă /

 

Breaking News:
 

„Rabla pentru electrocasnice”, reluată: Televizoarele, vedete la eMAG

Clienții eMAG au accesat, începând de marți, peste 14.000 de vouchere, dintre care peste 50% au fost folosite pentru televizoare, la reluarea programului din acest an al „Rabla pentru electrocasnice”.

Mașinile de spălat rufe, aparatele frigorifice și mașinile de spălat vase urmează în top.

Începând din 18 iunie, consumatorii se pot înscrie într-o nouă rundă a programului „Rabla pentru electrocasnice” susținut de Ministerul Mediului, cu scopul de a înlocui parcul de electrocasnice vechi, astfel că voucherele nefolosite după prima rundă de finanțare vor fi redistribuite. 

„Consumatorii apreciază că pot achiziționa electrocasnice de ultimă generație, mai eficiente din punct de vedere energetic, la prețuri mai accesibile și ne așteptăm ca programul să aibă succes. Interesul după realocarea fondurilor este crescut, astfel că am adaptat stocul de marfă în funcție de experiența ediției care s-a încheiat”, a spusStejara Pîrcan, VP sales eMAG. 

Cele mai comandate produse au fost televizoarele din clasa energetică A++, iar brandurile cele mai accesate au fost StarLight, Horizon, Samsung și LG, reprezentând 75% dintre comenzi.

În medie*, produsele frigorifice cu clasa A +++ consumă cu 137 mai puțin KW pe an decât un produs din clasa energetică A+ și atrage o economie de 79,46 de lei la factura de energie în fiecare an. De asemenea, raportat la durata medie de utilizare a produselor frigorifice, care este de șapte ani, un produs din clasa energetică A+++ atrage o economie de 556,22 de lei la factura de energie, comparativ cu unul din clasa A+.   

Top produse achiziționate cu vouchere „Rabla pentru electrocasnice”, raportat la categorie:

  1. Televizor LED Smart Horizon, 109 cm, 43HL7330F, Full HD
  2. Frigider cu o ușă Star-Light FTTM-98APP, Capacitate 98 l, Clasa A++, H 84.5 cm, Alb
  3. Combină frigorifică Arctic AK60406NFMT++, 362 l, Clasa A++, Full No Frost, Fast Freeze XL Zone, Fresh Max 0°C, H 203, Metal Look
  4. Aparat de aer condiționat Star-Light, 12000 BTU, Clasa A++/A+, Kit instalare inclus, Funcție încălzire, Display, ACM-12FORS Inverter, Alb
  5. Mașina de spălat rufe Slim Beko WRE7512XWW, 7 kg, 1000 RPM, Clasa A+++, Display digital, Alb
13 Shares
Se citește acum ...
-- publicitate --
video - emisiuni tv