Exim Bank

Borsec

Dedeman

 

Cotnari

ComputerLand

Arctic

Dacia

POLITICĂ: Camera Deputaților a dat votul final pe data alegerilor locale: 27 septembrie / EXTERNE: Austria impune carantinarea românilor /

Breaking News:
 
Din 3 societăți Electrica rămâne numai una

SDEE Transilvania Nord, Transilvania Sud și Muntenia Nord au fuzionat

Cele trei societăți de distribuție din cadrul Grupului Electrica – SDEE Transilvania Nord, SDEE Transilvania Sud și SDEE Muntenia Nord – au fuzionat, operațiunea fiind aprobată, joi, de Consiliul de Administrație al Grupului Electrica.

foto: Jean Mihai-Pâlșu

Societatea absorbantă ar urma să fie SDEE Transilvania Nord.

Hotărârea Consiliului de Administrație este un pas în planul de implementare a Strategiei Grupului pentru perioada 2019-2023, după ce, la finalul lunii martie, a fost aprobată de principiu și fuziunea celor două societăți de servicii energetice din cadrul Grupului – Filiala de Întreținere și Servicii Energetice Electrica Serv SA (FISE) și Servicii Energetice Muntenia SA (SEM).

Electrica este cel mai important operator național de rețele de distribuție a energiei electrice: acoperă 18 județe, din trei zone geografice, reprezentând 40,7% din teritoriul României. Cele trei companii de distribuție din cadrul Grupului gestionează 198.988 km de linii electrice și deservesc aproximativ 3,8 milioane de consumatori finali.

10 Shares
Se citește acum ...
-- publicitate --
video - emisiuni tv