Borsec

Dedeman

 

ComputerLand

Arctic

Dacia

POLITICĂ: Florin Cîțu a demisionat de la șefia Senatului după ce PNL a decis să-l dea afară/ Alina Gorghiu preia interimarul în perioada vacanței parlamentare / Ministrul Energiei, Virgil Popescu, este supus votului Camerei Deputaților la moțiunea simplă /

Breaking News:

Telekom devine Orange, din 28 martie

Telekom Romania Communications devine Orange Romania Communications, din 28 martie 2022, iar treptat magazinele Telekom vor deveni magazine Orange, cu aceleaşi elemente şi materiale de brand.

foto: Jean-Mihai Pîlșu

Redenumirea are loc în baza deciziei AGA (Adunarea Generală a Acţionarilor), din 10 februarie 2022, a anunţat Orange România, într-un comunicat transmis luni.

Orange Romania Communications va continua să funcţioneze separat, ca o subsidiară a Orange România, iar această modificare aduce schimbări, treptat, în forma de prezentare a facturilor clienţilor şi a detaliilor legate de numele produselor, care nu vor mai conţine brandul „Telekom”.

De asemenea, din data de 28 martie 2022, clienţii Orange Romania Communications vor avea acces la principalele canale de contact Orange: call center, website sau social media.

În septembrie 2021, Orange România a finalizat tranzacţia prin care a achiziţionat de la OTE pachetul majoritar de 54% din acţiunile Telekom Romania Communications, în timp ce statul român deţine restul de 46%. 

Orange, fostul France Telecom, este unul dintre cei mai mari operatori de telecomunicaţii din lume, fiind prezent în 26 de ţări, inclusiv în România.

14 Shares
Se citește acum ...
-- publicitate --
video - emisiuni tv