Exim Bank

Borsec

Dedeman

 

Cotnari

ComputerLand

Arctic

Dacia

JUSTIȚIE: CCR a decis că Parlamentul stabilește data alegerilor / HG adoptată de Cabinetul Orban privind organizarea scrutinului în 6 decembrie este nulă / BEC: Nicușor Dan a câștigat alegerile cu 42,76% – rezultate parțiale (96,95%) / Gabriela Firea a obținut numai 37,98% dintre voturi / Pe locul 3 se află Traian Băsescu: 10,98% / 

Breaking News:
 

UPDATE! Taxele pentru eliberarea și schimbarea permiselor auto și pașapoartelor, ONLINE

Taxele pentru eliberarea și schimbarea permiselor auto, certificatelor de înmatriculare, autorizațiilor de circulație provizorie, dar și pentu și pașapoarte se pot achita prin platforma ghiseul.ro, potrivit unei ordonanțe de urgență (OUG) adoptate de Guvern, în 28 august, la propunerea Autorității pentru Digitalizarea României.

Inițial, aceste prevederea fusese adoptată printr-o Hotărâre de Guvern, adoptată în 14 august, însă aceasta nu a mai fost trimisă spre publicare la Monitorul Oficial.

În luna iunie, au fost majorate de la 68 de lei la 89 de lei taxele pentru permisul de conducere și de la 37 de lei la 49 de lei cele pentru certificatul de înmatriculare.

Un pașaport simplu temporar se obține contra sumei de 96 de lei, iar cel simplu electronic costă de 258 de lei pentru persoanele cu vârsta de peste 12 ani și de 234 de lei, pentru cei mai mici.

0 Shares
Se citește acum ...
-- publicitate --
video - emisiuni tv