Borsec

Dedeman

 

ComputerLand

Arctic

Dacia

JUSTIȚIE: CCR stabilește data dezbaterii sesizării premierului privind moţiunea de cenzură /JUSTIȚIE: Generalul de contrainformații Gherghe (DGIA), condamnat de formă: 1 an și 5 luni de închisoare cu suspendare pentru delapidarea fondurilor Armatei /

Breaking News:

Gheorghiță: Suntem la debutul valului 4 al pandemiei de COVID-19

România se află la debutul valului patru al pandemiei de COVID-19, a anunțat, marți, col. dr. Valeriu Gheorghiță, coordonatorul campaniei de vaccinare.

Astfel, numărul infectărilor cu noul coronavirus este în creștere. În 15 județe au fost descoperite cazuri de vaccinare cu tulpina Delta (variantă indiană) – cele mai multe cazuri fiind în București, Argeș și Ilfov.

„Din cele 127 de cazuri Delta, 15 sunt la persoane vaccinate. În continuare, putem spune că procentul celor care dezvoltă infecție și care au fost vaccinate este foarte mic.

Trendul evolutiv al situației epidemiologice în România. În săptămâna 29, media cazurilor a ajuns la 2 treimi din vârful valului precedent. Suntem la debutul valului patru, varianta delta a devenit dominantă.

Se observă o creștere cu 10 % a cazurilor de internare la terapie intensivă. Avem o tendință de creștere a testelor pozitive. Toți acești indicatori ne arată că suntem pe o pantă ascendentă a numărului de cazuri”, a declarat Gheorghiță.

96 Shares
Se citește acum ...
-- publicitate --
video - emisiuni tv