Borsec

Dedeman

 

ComputerLand

Arctic

Dacia

POLITICĂ: Guvernul prelungește cu încă 30 de zile starea de alertă / Premierul Cîțu le dă liber românilor până la 5 dimineața de Paști / SĂNĂTATE: Familiile celor decedați de COVID-19 vor putea să-și ia rămas bun de la ei în spital / Vlad Voiculescu: Nu scrie în niciun regulament că oamenii nu trebuie îmbrăcați înainte de înmormântare /

Breaking News:

Aparatură medicală din Germania, donată pentru tratarea răniților din Colectiv

La Spitalul Clinic de Urgență “Bagdasar-Arseni” a ajuns miercuri un aparat portabil pentru tratamentul cu ultrasunete și pansamente iar în zilele următoare este așteptat să ajungă un alt transport cu aparate, pentru victimele incendiului din clubul Colectiv.

sursa foto: curentul.info
sursa foto: curentul.info

Este vorba despre un ajutor oferit de Guvernul Federal din Germania, în valoare totală de 100.000 de euro.

“Un alt transport de tehnică medicală avansată, conținând, printre altele, aparatură pentru ventilație mecanică și monitoare multi-parametru pentru tratamentul medical intensiv al victimelor incendiului, urmează să sosească în curând, deoarece la acestea perioadele de livrare sunt mai lungi. Valoarea totală a ajutoarelor medicale germane se ridică la 100.000 de euro”, se arată într-un comunicat transmis, joi, de Ambasada Republicii Federale Germania la București.

Amintim că în săptămânile trecute au fost transferați în spitale din Germania 5 răniţi în incendiul din Club Colectiv. În acest scop, la București a sosit mai întâi o echipă alcătuită din trei medici germani, pentru a identifica pacienții transportabili în Germania.

0 Shares
Se citește acum ...
-- publicitate --
video - emisiuni tv