Borsec

Dedeman

 

ComputerLand

Arctic

Dacia

ANM: Alertă de vânt pentru toată țara, până luni / POLITICĂ: Parlamentul va adopta marți proiectul Legii bugetului pe 2021 / 

Breaking News:

Clotilde Armand cere acceptul CLS1 și CGMB pentru o „Școală regală”

Primarul Sectorului 1, Clotilde Armand, propune Consiliului local aprobarea, în ședința din 25 februarie, a unui proiect de hotărâre care va fi înaintat Consiliului General al Municipiului București (CGMB), în scopul obținerii acceptului de construire a unei „Școli Regale” în zona Casei Presei Libere.

CGMB va trebui să-și dea acordul pentru schimbarea titularului dreptului de administrare asupra imobilului situat în Bd. Poligrafiei nr. 4 de la Administraţia Domeniului Public (ADP) Sector 1 la Consiliul Local al Sectorului 1 (CLS1), în vederea înfiinţării unităţii de învăţământ preuniversitar “Şcoala Regală”.

„Construim o nouă școală în Sectorul 1: Școala Regală! Elevii bucureșteni vor beneficia de o nouă unitate de învățământ care va fi înființată de Primăria Sectorului 1 în zona Casa Presei Libere. Este vorba de “Școala Regală” care va fi amenajată în imobilul situat pe Bulevardul Poligrafiei nr. 4 unde, până de curând, a funcționat Administrația Unităților de Învățământ Preuniversitar și a Unităților Sanitare Publice, structură care a fost desființată prin hotărâre a Consiliului Local Sector 1”, a scris Armand pe pagina sa de Facebook.
 

Imobilul are o suprafaţă construită la sol de 1.737 mp, iar după desființarea structurii amintite mai sus nu este folosit la întreaga lui capacitate, susține primarul USR-PLUS.

Potrivit proiectului de hotărâre prezentat de Clotilde Armand, primarul Sectorului 1 este mandatat să preia în numele Consiliului Local, prin proces verbal de predare-primire încheiat cu Administrația Domeniului Public, imobilul situat în Bulevardul Poligrafiei nr. 4. Totodată, acesta este mandatat să întreprindă toate demersurile necesare în vederea obținerii avizelor pentru înființarea unității de învățământ “Școala Regală”.

Download (PDF, 12.85MB)

13 Shares
Se citește acum ...
-- publicitate --
video - emisiuni tv