Exim Bank

the GROUP

Borsec

Samsung

Carrefour

Deichmann

Dedeman

Metro

Auchan

 

Cotnari

ComputerLand

Sony

Arctic

Dacia

Rompetrol

Penny

Selgros

ACTUALITATE: Terasele și plajele s-au deschis, dar cu reguli noi / BUSENESS: Noi măsuri de sprijin pentru angajați și angajatori / 

Breaking News:
 

Cursuri scurtate în 70% din școlile din București, pentru votul la prezidențiale

Cursurile au fost scurtate vineri și vor fi și luni, 11 noiembrie, în 70% din școlile din București, unde au fost amenajate secții de votare pentru alegerile prezidențiale.

Ministrul Educației și Cercetării, Monica Anisie, a susținut, vineri, prima videoconferință cu inspectoratele școlare județene / ISMB.

Anisie s-a asigurat că unitățile de învățământ preuniversitar în care vor fi organizate secții de votare pentru alegerile din 10 noiembrie sunt pregătite. 

La nivelul Ministerului Educației va fi înființată o comisie care va lansa în în consultare publică un proiect de debirocratizare a activității didactice.

Ministrul Anisie a informat că, în perioada imediat următoare, activitatea fiecărui inspectorat școlar județean, implicit activitatea Caselor Corpului Didactic, va face obiectul unei evaluări.
 

„Așa cum am anunțat și în declarațiile mele de presă, acest mandat este dedicat elevilor. În centrul preocupărilor mele va fi binele copilului. De asemenea, doresc și degrevarea profesorilor de componenta birocratică a activității, astfel că la începutul săptămânii viitoare vom lansa în consultare publică un proiect de debirocratizare. În acest scop, la nivelul Ministerului Educației Naționale va fi înființată o comisie formată din cadre didactice și reprezentanți ai partenerilor sociali. Această comisie va analiza propunerile tuturor celor interesați de existența unui sistem de învățământ performant”, le-a spus ministrul Monica Anisie, inspectorilor școlari județeni.

0 Shares
Se citește acum ...
-- publicitate --
video - emisiuni tv