Borsec

Dedeman

 

ComputerLand

Arctic

Dacia

POLITICĂ: Guvernul prelungește cu încă 30 de zile starea de alertă / Premierul Cîțu le dă liber românilor până la 5 dimineața de Paști / SĂNĂTATE: Familiile celor decedați de COVID-19 vor putea să-și ia rămas bun de la ei în spital / Vlad Voiculescu: Nu scrie în niciun regulament că oamenii nu trebuie îmbrăcați înainte de înmormântare /

Breaking News:

Diaspora donează medicamente răniţilor din Colectiv

Federația asociațiilor de români din Europa – FADERE a început o campanie de strângere de medicamente ce vor fi trimise spitalelor din țară care tratează pacienții răniți în Club Colectiv.

farmacie-medicamente
sursă foto: actual24.ro

Acţiunea are loc cu sprijinul firmelor românești Lider Romproduct Activ  și Tabita Tour, informează preşedintele FADERE, Daniel Tecu.

“Am primit din partea Ministerului Sănătății o listă cu medicamente și consumabile de care spitalele din România ar avea nevoie pentru tratarea pacienților de la Club Colectiv”, precizează Tecu, în comunicatul remis redacţiei.

“Românii din diaspora au la dispoziție această lista pe care o vor consulta și cu care se vor prezența la farmaciile din Spania pentru a găsi medicamente similare. De asemenea, furnizaă și o lista cu locurile unde pot fi strânse aceste medicamente. Săptămânal, ele vor fi trimise în țară, acolo unde este nevoie”, a adăugat președintele FADERE.

Download (DOCX, Unknown)

.

0 Shares
Se citește acum ...
-- publicitate --
video - emisiuni tv