Borsec

Dedeman

 

ComputerLand

Arctic

Dacia

CCR: Numirile șefilor interimari la TVR și Radio sunt neconstituționale / POLITICĂ: Noul Avocat al Poporului va fi votat în Parlament miercurea viitoare / Orban: Coaliția va avea un singur candidat / ANM / Codul Galben de ploi se mută în sud-vestul țării, apoi în Dobrogea /

Breaking News:

Elevii bucureșteni cu media 10 la Evaluarea Națională și Bacalaureat, premiați

Cei 79 de absolvenţi de gimnaziu şi de liceu din București care au obţinut media 10 la Evaluarea Naţională şi Bacalaureat sunt premiaţi miercuri, în cadrul unei festivităţi care va avea loc la Colegiul Naţional “Matei Basarab”.

foto: Jean-Mihai Pâlșu

Fiecare absolvent de gimnaziu care a obţinut 10 la Evaluarea Naţională va primi 1.000 de lei, iar cei care au obținut aceeași performanță la prima sesiune a examenului de Bacalaureat vor primi câte 3.000 de lei.

“Se premiază toţi copiii care au luat zece la Bacalaureat şi la Evaluarea Naţională. Sunt în total 79. (…) Este vorba despre 55 de copiii cu 10 la Evaluarea Naţională şi 24 la Bacalaureat”, a precizat inspectorul Marian Banu, purtătorului de cuvânt al Inspectoratului Şcolar al Municipiului Bucureşti. 

0 Shares
Se citește acum ...
-- publicitate --
video - emisiuni tv