Borsec

Dedeman

 

ComputerLand

Arctic

Dacia

CCR: Numirile șefilor interimari la TVR și Radio sunt neconstituționale / POLITICĂ: Noul Avocat al Poporului va fi votat în Parlament miercurea viitoare / Orban: Coaliția va avea un singur candidat / ANM / Codul Galben de ploi se mută în sud-vestul țării, apoi în Dobrogea /

Breaking News:

GROW Summer Camp – tabără de dezvoltare personală în limba engleză pentru liceeni

În final de vară, la GROW Summer Camp liceenii explorează prin joacă lucruri serioase, discutând despre cine sunt, explorând ce abilități au, povestind despre cum văd comunitatea locală și mai ales folosind unelte magice în slujba binelui comunitar.

Concept unic în România, pornit din pasiune și cu misiunea de a transforma simpli liceeni în super eroi comunitari, GROW Summer Camp este o tabără de dezvoltare personală în limba engleză destinată liceenilor din toată țara.

Întreaga experiență este organizată sub forma unui joc ce dezvoltă abilități de relaționare, de comunicare, de asumare a unor decizii, participanții fiind motivați să accepte cât mai multe provocări.

Pe măsură ce parcurg activitățile, gândind strategii și colaborând unii cu ceilalți, liceenii ajung la un alt nivel al jocului și câștigă astfel recompense și premii și se implică ulterior în  echipă în a aduce schimbarea în bine în comunitatea acestora.

“Proiectul GROW Summer Camp a apărut din nevoia de a găsi o soluție prin care să punem în practică acele idei mărețe care le trec prin cap liceenilor, acele idei care pleacă de la probleme reale ale comunității și care sunt creative și propun soluții năstrușnice, ieșite din comun. Noi, Școala de Valori punem la  bătaie experiență și know how în management de proiect, organizare de evenimente pe care le dăm mai departe în ateliere interactive iar liceeni aduc magia ideilor creative și pasiunea schimbării”, precizează organizatorii, în comunicatul remis redacției.

Anul acesta, eroii GROW se vor bucura de 5 zile pentru a explora:

  • Cunoașterea şi gestionarea emoţiilor
  • Comunicarea cu ceilalți. Tehnici de promovare și comunicare
  • Creșterea încrederii în sine şi în ceilalți
  • Gândirea sistemica și gândirea critică
  • Dezvoltarea modului de lucru în echipă
  • Învățarea și dezvoltarea abilitaților de management de proiect și organizare de evenimente

GROW Summer Camp pornește la drum anul acesta  de la finalul lunii august și până în septembrie cu peste 60 de tineri care îți modelează pasiunea pentru a creiona proiecte pentru alți tineri din comunitatea acestora.

Școala de Valori este o organizație non-guvernamentală modernă ce are ca viziune dezvoltarea unei societăţi  bazate pe valori prin educație inovativă. Punem sub semnul întrebării granițele educației tradiționale și creăm oportunitatea persoanelor de a accesa informaţii de valoare, experienţe de formare a caracterului, de a interacţiona cu modele pozitive şi de a avea expunere internaţională, cu scopul de a creşte responsabilitatea personală şi controlul fiecăruia asupra alegerilor personale.

4 Shares
Se citește acum ...
-- publicitate --
video - emisiuni tv