Exim Bank

Borsec

Dedeman

 

Cotnari

ComputerLand

Arctic

Dacia

POLITICĂ: Orban l-a numit pe Berbeceanu prefect la Capitală în locul Cojanu, care a devenit inspector guvernamental la SGG /

Breaking News:
 

Medicul Radu Zamfir, supraviețuitor al accidentului aviatic din Apuseni, este noul director al Agenției Naționale de Transplant

Medicul chirurg Radu Zamfir, supraviețuitor al accidentului aviatic din 2014 din Munții Apuseni în care și-au pierdut viața pilotul Adrian Iovan și studenta Aurelia Ion, este noul director al Agenției Naționale de Transplant (ANT).

sursă foto: Fecebook

Dr. Radu Zamfir a fost numit în funcție marți, printr-un ordin al ministrului Sănătății, Sorina Pintea. 

Chirurgul o înlocuiește la conducerea Agenției Naționale de Transplant pe Anca Mureșan, care fusese numită în această funcție de Sorina Pintea în vara anului trecut.
 
Ministrul Pintea a semnat, tot marți, un ordin prin care încetează detașarea Ancăi Mureșan de la Institutul Regional de Gastroenterologie – Hepatologie “Prof. dr. Octavian Fodor” din Cluj, în functia de director executiv al ANT.
 
Noul director executiv al ANT, dr. Radu Zamfir, este doctor în medicină, atestat în chirurgie hepato-bilio-pancreatică și chirurgie oncologică și deține o diplomă europeană de transplant pentru prelevare multiorgan.
 
Radu Zamfir a fost formator în cadrul unor proiecte europene dedicate transplantului de organe, precum “Educația medicilor în domeniul translantului” și “Dezvoltarea competențelor în transplant”. De-a lungul carierei sale dedicate activității de transplant, medicul Zamfir a primit mai multe distincții, printre care și o diplomă de excelentă pentru contribuția deosebită și implicarea în dezvoltarea activității de transplant hepatic în România.
 
573 Shares
Se citește acum ...
-- publicitate --
video - emisiuni tv