Borsec

Dedeman

 

ComputerLand

Arctic

Dacia

JUSTIȚIE: Șeful Secţiei de Chirurgie Cardiacă din Timișoara, Marinel Gașpar, a fost arestat preventiv după ce a fost prins când lua mită / POLITICĂ: Camera Deputaților a adoptat Legea de creștere a lefurilor pentru aleșii locali / Penalii Costel Alexe și Mihai Chirica de la Iași, judecați pentru corupție, vor primi și ei indemnizații mărite, până la sentința definitivă / 

Breaking News:

Numărul dozelor de vaccin gripal a fost suplimentat

La cererea direcțiilor de sănătate publică, Ministerul Sănătății a suplimentat cu 143.000 numărul dozelor de vaccin gripal.

vaccin-antigripal

La sfârșitul anului trecut, ministerul a mai cumpărat vaccin, după ce iniţial achiziționase 500.000 de doze care au fost distribuite în totalitate direcțiilor de sănătate publică din toată ţara.

Din noiembrie, când a început campania de vaccinare gratuită împotriva gripei de sezon, au fost imunizate peste 461.000 de persoane.

Până acum activitatea virozelor respiratorii a avut intensitate joasă, fără răspândire geografică largă și fără tendință de creștere semnificativă.

“De la începutul sezonului de supraveghere a infecțiilor respiratorii acute, gripei și SARI s-au înregistrat 3 cazuri de gripă confirmate în laborator”, precizează MS.

0 Shares
Se citește acum ...
-- publicitate --
video - emisiuni tv