Exim Bank

Borsec

Dedeman

 

Cotnari

ComputerLand

Arctic

Dacia

POLITICĂ: Secretarul de stat Despescu a detașat polițiști și jandarmi în control pe litoral și la munte / ANM: Caniculă, disconfort termic dar și ploi torențiale, până luni / 

Breaking News:
 

OFICIAL! Se redeschid şcolile din Bucureşti, Ilfov şi Galaţi

Aproape o jumătate de ţară s-a aflat, timp de aproximativ 48 de ore, sub avertizare cod portocaliu de viscol.

scoala-iarna-zapada-Jean-Mihai-PALSU

Au căzut cantităţi importante de zăpadă în sudul şi sud-estul României, astfel că autorităţile au decis ca luni să nu se meargă la şcoală sau grădiniţă.

Măsura a fost luată în special pentru a nu se îngreun traficul şi a permit autorităţilor să degajeze zăpada căzută. Totuşi, s-a lucrat în cel mai pur stil românesc.

Şi, deşi problema nu a fost nici pe departe rezolvată, reprezentanţii Ministerului Educaţiei anunţă că de marţi se reiau cursurile în unităţile de învăţământ din Bucureşti şi din alte judeţe afectate de codul portocaliu.

“În urma deciziilor luate de colegiile prefecturale judeţene, marţi, 19 ianuarie 2016, cursurile vor fi reluate în toate unităţile de învăţământ preuniversitar din municipiul Bucureşti şi din judeţele Ilfov şi Galaţi”, este anunţul făcut de reprezentanţii Ministerului Educaţiei.

Rămân închise unităţile şcolare din Gogoşari, Putineiu, Schitu, Pucioasa, Vulcana-Pandele, Doiceşti şi Brăneşti, dar şi cele din mediul rural al judeţelor Ialomiţa, Olt şi Vaslui.

3 Shares
Se citește acum ...
-- publicitate --
video - emisiuni tv