Borsec

Dedeman

 

ComputerLand

Arctic

Dacia

JUSTIȚIE: Șeful Secţiei de Chirurgie Cardiacă din Timișoara, Marinel Gașpar, a fost arestat preventiv după ce a fost prins când lua mită / POLITICĂ: Camera Deputaților a adoptat Legea de creștere a lefurilor pentru aleșii locali / Penalii Costel Alexe și Mihai Chirica de la Iași, judecați pentru corupție, vor primi și ei indemnizații mărite, până la sentința definitivă / 

Breaking News:

Spitalele din Bucureşti, criză mare de sânge. Apel disperat al doctorilor!

Sistemul sanitar de la noi are numeroase lipsuri, iar autorităţile atrag atenţia că în acest moment spitalele din Bucureşti se confruntă şi cu o lipsă acută de sânge.

12190786_791159037678232_2441798766237329469_n

În aceste condiţii, reprezentanţii Centrului de Transfuzii din Bucureşti au făcut un apel disperat către cei care ar putea ajuta şi ar putea dona sânge.

“Început de an sub aşteptările şi speranţele noastre şi mai ales cu mult sub nevoia spitalelor, de aceea vă rugăm să veniţi la CTS Bucureşti, str. Dr. Ctin Caracas nr 2-8 (lângă Piaţa Victoriei) să donaţi sânge pentru bolnavii din spitale! Cei care s-au programat în decembrie să vină să doneze sânge în zilele agreate de ei după orele 10.30 deoarece oricum este liber şi nu vor aştepta la rând! Vă mulţumim pentru înţelegere şi vă aşteptăm!”, se arată pe pagina de facebook a Centrului de Transfuzii Bucureşti.

Nu este prima dată când autorităţile se confruntă cu o asemenea problemă, asta deşi au existat şi alte instituţii care au dorit să se implice. Numai în decembrie, cel puţin 30 de persoane au donat sânge în cadrul unei acţiuni puse la cale de reprezentanţii Federaţiei Române de Rugby.

0 Shares
Se citește acum ...
-- publicitate --
video - emisiuni tv