Exim Bank

Borsec

Dedeman

 

Cotnari

ComputerLand

Arctic

Dacia

JUSTIȚIE: Curtea de Apel București decide dacă va fi redeschis dosarul „10 August” / POLITICĂ: Orban anunță prelungirea, „cel mai probabil”, a stării de alertă / Va fi a 4-a lună de atfel de restricții, după cele 2 luni de stare de urgență /  ANM: Cod Galben de ploi torențiale, până luni seară /

 

Breaking News:
 

Tânărul rănit în explozia de la Piatra Neamț și transferat în Belgia va fi operat luni

Tânărul rănit în explozia de la Piatra Neamț – care a reuşit să iasă singur din bloc, apoi a leşinat – va fi operat luni la clinica din Belgia unde a fost transferat, Grand Hôpital De Charleroi.

Potrivit reprezentanţilor Ministerului Sănătăţii, medicii belgieni au decis că pacientul mai are nevoie de tratament, pentru stabilizare.

 

Ministrul Sănătăţii, Sorina Pintea, a declarat, vineri dimineaţă, la Sibiu, că a primit în urmă cu câteva minute raportul îasupra stării pacientului.

”Este 50 – 50, şansele. Nu a putut fi operat, doar curăţate plăgile, pentru că starea lui este încă foarte gravă. Medicul care-l ţine sub observaţie este optimist în ceea ce-l priveşte, deşi starea sa este forte gravă”, a precizat Pintea. 

Tânărul are arsuri pe 65 la sută din corp a fost transferat joi în Belgia, după ce a fost dus cu ambulanţa de la Piatra Neamţ la Iaşi în stare gravă, intubat şi ventilat mecanic, şi operat acolo. 

12 Shares
Se citește acum ...
-- publicitate --
video - emisiuni tv