Borsec

Dedeman

 

ComputerLand

Arctic

Dacia

ACTUALITATE: Din 15 mai se elimină mască în exterior și carantina de noaptea / Agenţii comerciali revin la programul liber /   

Breaking News:

Tânărul rănit în explozia de la Piatra Neamț și transferat în Belgia va fi operat luni

Tânărul rănit în explozia de la Piatra Neamț – care a reuşit să iasă singur din bloc, apoi a leşinat – va fi operat luni la clinica din Belgia unde a fost transferat, Grand Hôpital De Charleroi.

Potrivit reprezentanţilor Ministerului Sănătăţii, medicii belgieni au decis că pacientul mai are nevoie de tratament, pentru stabilizare.

 

Ministrul Sănătăţii, Sorina Pintea, a declarat, vineri dimineaţă, la Sibiu, că a primit în urmă cu câteva minute raportul îasupra stării pacientului.

”Este 50 – 50, şansele. Nu a putut fi operat, doar curăţate plăgile, pentru că starea lui este încă foarte gravă. Medicul care-l ţine sub observaţie este optimist în ceea ce-l priveşte, deşi starea sa este forte gravă”, a precizat Pintea. 

Tânărul are arsuri pe 65 la sută din corp a fost transferat joi în Belgia, după ce a fost dus cu ambulanţa de la Piatra Neamţ la Iaşi în stare gravă, intubat şi ventilat mecanic, şi operat acolo. 

12 Shares
Se citește acum ...
-- publicitate --
video - emisiuni tv