După ce și-a dus țara în Brexit și a deschis robinetul atentatelor teroriste prin pasivitatea excesivă de care dă dovadă, premierul britanic Theresa May își joacă postul.

Theresa May este in pericol sa-si piarda postul din cauza Brexitului si a atacurilor teroriste

May a programat pentru 8 iunie alegeri parlamentare anticipate, însă ultimele lovituri ale teroriștilor îi pun supremația în pericol, mai ales că britanicii nu uită că actualul premier a băgat în șomaj 20.000 de polițiști în perioada în care era ministru al Internelor.

Partidul Conservator, condus de Theresa May, este încă în avantaj față de laburiștii lui Jeremy Corbyn, dar diferența a devenit una infimă, iar May nu mai este convinsă că își poate asigura majoritatea în Parlament.

Circa 47 de milioane de britanici votează joi la cele 40.000 de secții de votare existente urmând să se stabilească numele celor 650 de parlamentari. Joi seara se anunță primele exit-poll-uri, iar vineri după-amiaza sunt anunțate rezultatele finale.

S-au solicitat măsuri sporite de securitate, mizându-se pe grupări flexibile care să asigure desfășurarea rapidă a forțelor de ordine.

author avatar
Cristi Ionita
Share.
Leave A Reply

© 2024 Secunda Publishing. Designed by Acronim Solutions.
Exit mobile version