Incident incredibil petrecut, joi seara, în oraşul canadian Toronto, unde trei persoane, doi bărbaţi şi o femeie, au fost ucişi cu o arbaletă.

crossbow-killings.jpg.size.custom.crop.1086x724

Poliţiştii au fost chemaţi să intervină de urgenţă la un complex de locuinţe situat în apropiere de intersecţia dintre Lawndale şi Argo. Martorii au reclamat ţipete şi o posibilă înjunghiere.

Când au ajuns la faţa locului, oamenii legii au descoperit trupul unui bărbat pe aleea de acces către complex şi alte două trupuri, unul de bărbat şi unul de femeie, pe scări.

Toate cele trei victime prezentau răni cauzate de săgeţi trase cu o arbaletă şi au decedat în drum spre spital. De altfel, poliţiştii au şi descoperit arbaleta la o distanţă de câţiva metri.

În legătură cu acest atac a fost reţinut un bărbat de 35 de ani despre care se spune că ar fi fost rudă cu victimele.

Interesant este că în timpul anchetei, în momentul în care interogau mai mulţi martori, poliţiştii au descoperit şi un colet suspect situat la mică distanţă de locul în care au fost găsite victimele.

Anchetatorii merg pe scenariul că este foarte posibil ca bărbatul reţinut să fi pus la cale un atac terorist asupra unui complex comercial din apropiere, iar rudele sale au încercat să-l oprească.

author avatar
Cristi Ionita
Share.
Leave A Reply

© 2024 Secunda Publishing. Designed by Acronim Solutions.
Exit mobile version