Borsec

Dedeman

 

ComputerLand

Arctic

Dacia

JUSTIȚIE: Toți cei 14 inculpați din dosarul „fabricii de permise false” din Suceava au fost arestați preventiv /

Breaking News:
 

Austria le impune carantină românilor, după creșterea numărului de infectați în țara de origine

Guvernul Austriei a decis, miercuri, să emită avertizări de călătorie pentru România, Bulgaria şi Republica Moldova, după ce autoritățile din aceste țări au anunțat creșterea persoanelor infectate cu noul coronavirus (Covid-19).

Astfel, orice persoană care soseşte din România, Bulgaria şi Republica Moldova trebuie să fie plasată timp de două săptămâni în carantină sau să facă dovada unui test negativ (la COVID-19), au declarat, într-o conferinţă de presă, cancelarul austriac Sebastian Kurz şi ministrul de externe Alexander Schallenberg.

De asemenea, vor fi suplimentate măsurile de control la frontierele Austriei cu Ungaria şi Slovenia, au adăugat cei doi demnitari.

„Vă rog să nu călătoriți în aceste țări. Acesta este un apel urgent, pe de-o parte pentru că nu trebuie să ne riscăm sănătatea și pe de altă parte deoarece avem deja multe cazuri importate din aceste țări”, a făcut apel cancelarul Sebastian Kurz.

În România au fost raportate, în ultimele 24 de ore, 555 de noi cazuri de persoane infectate cu noul coronavirus (Covid-19).

Dintre persoanele confirmate pozitiv, 22.284 au fost externate, dintre care 20.799 de pacienţi vindecaţi şi 1.485 de pacienţi asimptomatici, externaţi la 10 zile după depistare.

În prezent, 237 de pacienți sunt internați la terapie intensivă.

0 Shares