Borsec

Dedeman

 

ComputerLand

Arctic

Dacia

POLITICĂ: Guvernul va aproba noile măsuri de relaxare de la 1 august adoptate de CNSU / ANM: Cel mai agresiv val de caniculă din această vară a debutat cu Cod Galben / 

Breaking News:

Avertizare MAE de călătorie pentru Grecia: Fenomene meteo extreme

Ministerul Afacerilor Externe (MAE) a emis, luni, o alertă de călătorie pentru românii care se află, tranzitează sau intenţionează să călătorească în Grecia.

Astfel, luni şi marţi vor fi fenomene extreme – precipitaţii abundente, furtuni puternice însoţite local de grindină şi intensificări însemnate ale vântului.


Avertizarea meteo vizează în special centrul şi nordul Greciei, fenomenele fiind prognozate să se manifeste mai intens în regiunile Epir, vestul şi centrul Macedoniei, Tesalia, insulele Sporade şi părţile de nord ale regiunii Attica şi insulei Evia, cel puţin până în după amiaza zilei de luni.

Cetăţenii români pot solicita asistenţă consulară la numerele de telefon ale Ambasadei României la Atena (+302106710035) şi Consulatului General al României de la Salonic (+302310340088), apelurile fiind redirecţionate către Centrul de Contact şi Suport al Cetăţenilor Români din Străinătate (CCSCRS) şi preluate de către operatorii Call Center, în regim de permanenţă.

De asemenea, cetăţenii români care se confruntă cu o situaţie dificilă, specială, cu un caracter de urgenţă, au la dispoziţie şi telefonul de urgenţă al misiunii diplomatice a României în Republica Elenă (+306978996222) şi Consulatului General al României de la Salonic (+306946049076).

MAE recomandă consultarea paginilor de Internet http://atena.mae.ro, http://salonic.mae.ro, https://ec.europa.eu/consularprotection/travel-advice_en, www.meteoalarm.eu, www.mae.ro şi reaminteşte faptul că cetăţenii români care călătoresc în străinătate au la dispoziţie aplicaţia 1Călătoreşte în siguranţă” (http://www.mae.ro/app_cs), care oferă informaţii şi sfaturi de călătorie.

 
1 Shares
Se citește acum ...
-- publicitate --
video - emisiuni tv