Caz deosebit de spectaculos petrecut, luni dimineaţa, pe Aeroportul Changi din Singapore, unde un avion a luat foc în timpul unei aterizări forţate.

singapore_fire_story_647_062716103922

Avionul aparţine companiei Singapore Airlines şi trebuia să ajungă la Milano, însă la puţin timp după ce a decolat, piloţii au primit o avertizare de scurgeri de combustibil.

Membrii echipajului şi-au dat seama că nu pot continua cursa în acest fel şi au solicitat să aterizeze din nou, de urgenţă, pe aeroportul de pe care avionul tocmai decolase.

Situaţia s-a complicat în momentul în care avionul a intrat din nou în contact cu solul. Din cauza scânteilor, aeronava pur şi simplu a luat foc.

Din fericire, autorităţile au intervenit prompt, iar focul a fost stins într-un interval de câteva minute. Toate cele 241 de persoane aflate la bord au scăpat nevătămate, în special graţie modului exemplar în care staff-ul aeronavei şi-a făcut datoria şi a ştiut să menţină situaţia sub control.

Pasagerii îşi vor continua călătoria către Milano cu un alt avion pus la dispoziţie de Singapore Airlines în timpul zilei de luni.

author avatar
Cristi Ionita
Share.
Leave A Reply

© 2024 Secunda Publishing. Designed by Acronim Solutions.
Exit mobile version