Exim Bank

Borsec

Dedeman

 

Cotnari

ComputerLand

Arctic

Dacia

JUSTIȚIE: CCR a decis că Parlamentul stabilește data alegerilor / HG adoptată de Cabinetul Orban privind organizarea scrutinului în 6 decembrie este nulă / BEC: Nicușor Dan a câștigat alegerile cu 42,76% – rezultate parțiale (96,95%) / Gabriela Firea a obținut numai 37,98% dintre voturi / Pe locul 3 se află Traian Băsescu: 10,98% / 

Breaking News:
 

Ei sunt teroriştii care au lovit Aeroportul Zaventem. Unul a scăpat şi a fost dat în urmărire internaţională!

Autorităţile belgiene au stabilit identitatea celor trei terorişti care au pus la cale atacul de la Aeroportul Zaventem, din Bruxelles, atac soldat cu zeci de morţi şi sute de răniţi.

Fratii Bakraoui si Najim Laachraoui (in dreapta)
Fratii Bakraoui si Najim Laachraoui (in dreapta)

Fraţii Khalid şi Ibrahim El Bakraoui şi Najim Laachraoui sunt cei trei terorişti care au pus la cale atacul într-o clădire conspirativă din Bruxelles, clădire închiriată de Laachraoui pe un nume fals, Soufiane Kayal.

Cei trei aveau bombele în genţi de voiaj şi le-au transportat cu un taxi până la aeroport, punându-le apoi pe cărucioare pentru a le duce cât mai aproape de zona de check-in.

Fraţii Bakraoui au comis atentate sinucigaşe, de aici şi cele două explozii de pe aeroport. Laachraoui s-a speriat şi nu a mai avut puterea să detoneze bomba pe care o avea asupra sa, încărcătura fiind descoperită ulterior de forţele de ordine.

Laachraoui a fost dat în urmărire internaţională. Fraţii Bakraoui erau cunoscuţi serviciilor de securitate pentru comiterea mai multor infracţiuni. Laachraoui era considerat deja unul dintre cei mai periculoşi oameni prezenţi în Europa. El a avut legături cu atacul de la Paris, din noiembrie. şi a ajuns în Europa împreună cu creierul atentatelor, Salah Abdeslam, dar şi cu Mohamed Belkaid, un algerian ucis de curând de autorităţile belgiene într-un raid din Molenbeek.

 

 

4 Shares
Se citește acum ...
-- publicitate --
video - emisiuni tv