Exim Bank

Borsec

Dedeman

 

Cotnari

ComputerLand

Arctic

Dacia

JUSTIȚIE: CCR a decis că Parlamentul stabilește data alegerilor / HG adoptată de Cabinetul Orban privind organizarea scrutinului în 6 decembrie este nulă / BEC: Nicușor Dan a câștigat alegerile cu 42,76% – rezultate parțiale (96,95%) / Gabriela Firea a obținut numai 37,98% dintre voturi / Pe locul 3 se află Traian Băsescu: 10,98% / 

Breaking News:
 

Încă un atentat în Turcia! Autorităţile vorbesc de cel puţin un mort şi zeci de răniţi

Turcia a fost lovită, marţi dimineaţa, de un nou atentat terorist.

382105-turkey20

De această dată un camion plin cu explozibili a sărit în aer în curtea unei clădiri a Jandarmeriei din Hani, oraş aflat la nord de Dyarbakir.

Atacatorul a condus maşina până în apropiere de clădirea Jandarmeriei, a accelerat şi s-a aruncat din camion înainte ca acesta să lovească o cisternă situată în curte.

Martorii susţin că impactul a fost unul violent. Din cauza deflagraţiei, geamurile din zonă s-au spart, iar clădirile s-au cutremurat.

Bilanţul provizoriu arată că cel puţin o persoană şi-a pierdut viaţă şi zeci de jandarmi au suferit răni mai mult sau mai puţin grave.

Deşi atacul încă nu a fost revendicat oficial, autorităţile locale, care au fost nevoite să intervină cu 20 de ambulanţe, dau vina deja pe Partidul Muncitorilor din Kurdistan, în condiţiile în care vorbim despre un oraş în care populaţia este în majoritate kurdă.

Atacul este ultimul dintr-o listă uriaşă survenită din iulie încoace. Din vara anului trecut, kurzii au renunţat la un armistiţiu semnat în 2013 şi au început să comită numeroase atacuri pe întreg teritoriul Turciei. Printre victimele preferate ale kurzilor regăsim poliţişti, soldaţi, dar şi turişti străini.

5 Shares
Se citește acum ...
-- publicitate --
video - emisiuni tv