Exim Bank

Borsec

Dedeman

 

Cotnari

ComputerLand

Arctic

Dacia

BEC: Nicușor Dan a câștigat fotoliul de primar general al Capitalei cu 42,75% – rezultate parțiale (94,4%) / Gabriela Firea a obținut numai 38% dintre voturi / Pe locul 3 se află Traian Băsescu: 11% / 

Breaking News:
 

Israelul va cumpăra vaccinul rusesc anti-COVID-19, dacă se va dovedi un „produs serios”

Ministrul Sănătății din Israel, Yuli Edelstein, a anunțat că autoritățile din acest stat iau în calcul achiziționarea vaccinului rusesc anti-COVID-19, dacă se va dovedi un „produs serios”, potrivit presei internaționale.

„Urmărim cu vigilenţă toate anunţurile, indiferent din ce ţară”, le-a declarat ministrul israelian al sănătăţii reporterilor. „Am luat deja în discuţie anunţurile de la centrul de cercetare din Rusia privind dezvoltarea vaccinului”, a precizat el miercuri, la o zi după ce președintele Vladimir Putin a anunțat că una dintre fiicele sale a fost imunizată cu vaccintul „Sputnik V”.

„Dacă ne vom convinge că este un produs serios, vom încerca să intrăm în negocieri. Dar nu vreau să amăgesc pe nimeni. Profesioniştii ministerului lucrează la aceasta în permanenţă. Vaccinul nu va veni mâine”, a mai spus ministrul sănătăţii din Israel.

Israelul dezvoltă propriul său candidat de vaccin şi intenţionează să înceapă testele pe oameni în octombrie. În acelaşi timp, a semnat cu companiile americane Moderna şi Arcturus Therapeutics pentru opţiunea de achiziţie a vaccinurilor dezvoltate de acestea.

Rusia a realizat primul vaccin anti-COVID-19 din lume, „Sputnik V”. Putin: L-a testat fiica mea
23 Shares
Se citește acum ...
-- publicitate --
video - emisiuni tv