Borsec

Dedeman

 

ComputerLand

Arctic

Dacia

ACTUALITATE: Litoralul pentu toţi – ediția 2022 începe cu prețuri de la 34 de lei/noapte/persoană / 

Breaking News:

Negocierile de la Geneva: Moscova și Washington au căzut de acord să continue discuțiile

Negocierile SUA-Rusia desfășurate la Geneva s-au încheiat, vineri, fără vreu progres major în discuțiile privind Ucraina.

Dar secretarul de stat al SUA, Antony Blinken, și ministrul rus de Externe, Serghei Lavrov, au fost de acord să continue dialogul săptămâna viitoare, în încercarea de a rezolva o criză care a stârnit temeri de un conflict militar.

Blinken a avertizat cu privire la un răspuns „rapid și sever” în cazul în care Rusia invadează Ucraina după ce a adunat trupe în apropierea graniței acesteia.

„Am fost clar: dacă vreo forță militară rusă trece peste granița Ucrainei, aceasta este o invazie reînnoită. Va fi întâmpinată cu un răspuns rapid, sever și unit din partea Statelor Unite și a partenerilor și aliaților noștri”, a spus oficialul american.

La rândul său, Lavrov a declarat: „Am convenit că vom prezenta răspunsuri scrise săptămâna viitoare la propunerile noastre”, a spus Serghei Lavrov, subliniind că el și secretarul de stat al SUA Antony Blinken „au convenit că este necesar un dialog rezonabil” pentru ca „emoția să cadă”.

3 Shares
Se citește acum ...
-- publicitate --
video - emisiuni tv