Premierul Mihai Tudose a convenit vineri cu omologul său Pavel Filip, în cadrul vizitei oficiale de o zi efectuate în Republica Moldova, organizarea unei ședințe comune de Guvern la Chișinău, în toamnă.

“În Moldova suntem acasă! Am convenit cu premierul Pavel Filip asupra unei ședințe comune de Guvern, la toamnă, la Chișinău și până atunci, întâlniri lunare la nivel de miniștri pentru a impulsiona proiectele comune. România rămâne un avocat, un susținător fervent al Moldovei pe plan internațional”, este mesajul premierului român.

În cadrul vizitei, Mihai tudose a avut întâlniri cu omologul său moldovean Petru Filip și cu președintele Parlamentului de la Chișinău, Andrian Candu.

“Avem câteva propuneri de integrare a Moldovei cu câteva acțiuni în acest eveniment foarte important, în acest program. Până la începutul lui septembrie concretizăm câteva elemente pentru a fi introduse în program. Partea moldovenească are câteva propuneri, am vorbit deja cu câțiva colegi care au făcut parte din delegație, pentru a puncta și bugeta, evident”, a declarat Mihai Tudose pentru TVR1.

author avatar
Mirela Egeea
Share.
Leave A Reply

© 2024 Secunda Publishing. Designed by Acronim Solutions.
Exit mobile version