Caz incredibil petrecut în Italia, în urmă cu câteva zile.

Un român de 28 de ani a fost împușcat mortal în timp ce încerca, alături de alți trei prieteni, să dea lovitura și să spargă un local din orașul Casaletto Lodigiano, localitate aflată în nordul Italiei.

Alarma localului l-a trezit din somn pe proprietar, care a coborât alături de fiul său pentru a se vedea ce se petrece. Proprietarul barului, un bărbat în vârstă de 67 de ani, avea o pușcă de vânătoare asupra lui, armă pe care ar fi deținut-o local.

În momentul în care i-au văzut pe cei doi, hoții au luat-o la fugă, însă românul de 28 de ani a fost împușcat în spate și a murit la doar câteva străzi distanță.

Proprietarul barului a fost arestat, deși s-a pus problema unei legitime apărări. Italianul susține că a avut o dispută cu victima și arma s-a descărcat accidental, însă este contrazis chiar de fiul său.

În problemă s-a implicat însuși Silvio Berlusconi, care îi dă dreptate proprietarului de bar și spune că italienii au nevoie de o lege favorabilă în aceeași ce privește astfel de cazuri în care proprietățile lor sunt călcate ilegal.

author avatar
Cristi Ionita
Share.
Leave A Reply

© 2024 Secunda Publishing. Designed by Acronim Solutions.
Exit mobile version