Reprezentanții armatei birmaneze au anunțat, în cursul zilei de miercuri, că au pierdut contactul cu un avion care avea 116 persoane.

UPDATE, 16.35: Autoritățile locale anunțat că au fost găsite pe malul Mării Andaman resturi ale avionului militar dat dispărut, ceea ce înseamnă că aeronava s-a prăbușit în mare. Se caută supraviețuitori, dar membrii echipelor de căutare consideră că sunt șanse minime să mai fie găsit cineva în viață. Între timp a fost revizuit numărul persoanelor aflate la bord la 120, respectiv 106 soldați și rude ale acestora și 14 membri ai echipajului.

 

S-a pierdut contactul cu aeronava respectivă deasupra regiunii Dawei, din sud-estul statului Myanmar, în apropiere de țărmul Mării Andaman.

Deocamdată nu se știe cu exactitate ce s-a întâmplat cu aeronava respectivă, însă autoritățile locale se tem că este foarte posibil ca avionul să se fi prăbușit, poate chiar în mare. Generalul Min Aung Hlaing a anunțat că mai multe echipaje de căutare și salvare au fost trimise la fața locului.

Din primele informații se pare că la bordul avionului se aflau 116 persoane, respectiv 105 pasageri și 11 membri ai echipajului. Pasagerii ar fi rude al militarilor din armata birmaneză.

author avatar
Cristi Ionita
Share.
Leave A Reply

© 2024 Secunda Publishing. Designed by Acronim Solutions.
Exit mobile version