O aeronavă a companiei TAROM a aterizat de urgenţă la Budapesta, la doar cinci minute după ce decolase de pe acelaşi aeroport.

avion, tarom 0

Cursa trebuia să ajungă la Bucureşti şi îl avea la bord pe Csaba Borboly, preşedintele Consiliului Judeţean Harghita. De altfel, acesta a fost primul care a semnalizat incidentul prin intermediul unui celebru site de socializare.

Aeronava a decolat de la Budapesta, dar s-a umplut imediat de fum în interior, iar pilotul a decis să o readucă pe aeroportul din capitala Ungariei din cauza “unei semnalizări necorespunzătoare la motorul nr. 2”.

avion

Imediat cum aeronava a fost readusă la sol, Csaba Borboly i-a scris un sms soţie cu ce s-a întâmplat şi le-a scris un email subalternilor de la Consiliul Judeţean să-i găsească într-o perioadă de timp cât mai scurtă o soluţie pentru a ajunge mai repede acasă.

Cei de la TAROM au confirmat incidentul şi au ţinut să precizeze că “echipajul a acţionat conform procedurilor standard în această situaţie şi a aterizat, în deplină siguranţă, pe aeroportul din Budapesta. Pasagerii au fost debarcaţi, în siguranţă, şi sunt asistaţi de catre reprezentanţii companiei Tarom”.

Csaba Borboly
Csaba Borboly
author avatar
Cristi Ionita
Share.
Leave A Reply

© 2024 Secunda Publishing. Designed by Acronim Solutions.
Exit mobile version