Borsec

Dedeman

 

ComputerLand

Arctic

Dacia

ANM: Alertă de vânt pentru toată țara, până luni / POLITICĂ: Parlamentul va adopta marți proiectul Legii bugetului pe 2021 / 

Breaking News:

Ungaria achiziționează „cantităţi mari” de vaccin rusesc Sputnik V

Guvernul ungar a semnat un acord pentru achiziţionarea unei „cantităţi mari” de vaccin rusesc Sputnik V, devenind astfel prima ţară din Uniunea Europeană care face acest lucru, a declarat vineri ministrul de externe ungar, Peter Szijjarto, potrivit presei internaționale.


Anunţul a fost făcut la Moscova, unde șeful diplomaţiei ungare se află în vizită. El a postat pe Facebook mai multe mesaje, plus o înregistrare video în acest sens.

Peter Szijjarto a declarat în cadrul unei conferinţe de presă comune cu ministrul rus al sănătăţii Mihail Muraşko că vaccinurile vor livrate în trei tranşe, iar detaliile despre cantitatea de doze achiziţionate vor fi oferite ulterior.

Iată unuș dintre mesajele de pe Facebook:

„Acord la Moscova ❗️

▪️ Am convenit asupra unor vaccinuri suficiente pentru vaccinarea unui milion de persoane, ceea ce înseamnă un total de două milioane de vaccin împotriva coronavirus.
▪️ Vaccinul va ajunge în trei etape: primul transport va fi de 300 mii, al doilea va însemna cantitate suficientă pentru vaccinarea a 200 mii de persoane.
▪️ Prima doză de livrare a vaccinului va fi în Ungaria în maxim o lună”.
3 Shares
Se citește acum ...
-- publicitate --
video - emisiuni tv