Exim Bank

Borsec

Dedeman

 

Cotnari

ComputerLand

Arctic

Dacia

JUSTIȚIE: CCR a decis că Parlamentul stabilește data alegerilor / HG adoptată de Cabinetul Orban privind organizarea scrutinului în 6 decembrie este nulă / BEC: Nicușor Dan a câștigat alegerile cu 42,76% – rezultate parțiale (96,95%) / Gabriela Firea a obținut numai 37,98% dintre voturi / Pe locul 3 se află Traian Băsescu: 10,98% / 

Breaking News:
 

Ungaria ridică interdicția hipermarketurilor de a fi deschise duminica

Măsura nepopulară impusă în urmă cu un an de Guvernul Ungariei, de a închide magazinele de retail duminica, pentru a proteja producția autohtonă, a fost anulată, luni, de premierul Viktor Orban.

magazin, supermarket, hipermarket

Este o concesie rară din partea șefului Executivului de la Budapesta, care vrea astfel să evite un potențial referendum pe acest subiect, cerut de partidul ungar de opoziție, Coaliția Democratică (DK, de stânga), transmit agențiile de știri.

Însă ce nu face omul pentru voturi! Alegerile parlamentare sunt prevăzute pentru anul 2018 dar în politică numai mâine nu-i poimâine. Partidul Fidesz, al lui Orban, aflat la putere din 2010, se clasează mult înaintea rivalelor în sondajele de opinie, dar terenul trebuie pregătit.

Astfel, Guvernul a trimis, luni Parlamentului de la Budapesta propunerea de renunțare la măsura închiderii magazinelor de retail duminica, astfel încât, până la sfârșitul săptămânii, sistemul precedent, în care micile magazine și hipermarketurile erau deschise duminica, să poată fi restabilit.

1 Shares
Se citește acum ...
-- publicitate --
video - emisiuni tv