Exim Bank

Borsec

Dedeman

 

Cotnari

ComputerLand

Arctic

Dacia

ANM: Cod Portocaliu și Galben de furtuni și ploi torențiale în toată țara, până duminică / 

Breaking News:
 
Tensiuni în Parlamentul European

VIDEO. Lipsă de respect din partea unor eurodeputați, la prima ședință a noului PE

Prima ședință a noului Parlament European, desfășurată marți, a debutat cu un moment penibil, în care au dovedit lipsă de respect unii dintre eurodeputați.

 
 
Ședința a fost condusă de Antonio Tajani, președintele Parlamentului European în legislatura trecută.
”Vă urez bun venit în Parlamentul European, casa democrației, singura instituție europeană aleasă direct de către cetățenii europeni. Spor la treabă celor noi și succes celor care au fost deputați până acum. Conform art. din 20 septembrie 1976 cu privire la alegerea PE prin sufragiu direct și art. 154 alin 2 din Regulamentul PE, declar deschisă prima sesiunea a Parlamentul European după alegerile europene. Urmează imnul Uniunii Europene. Vă rog să vă ridicați în picioare”, a declarat Antonio Tajani.
 
Numai că unii deputați au rămas așezați în fotolii, motiv pentru care președintele încă în exercițiu al forului european i-a apostrofat: ”Să te ridici în picioare este o chestiune de respect. Deci, când se ascultă și imnul unei alte țări, ne ridicăm în picioare de obicei”.
 
Parlamentul European îşi va alege noul preşedintele miercuri, pe 3 iulie, chiar dacă liderii Uniunii Europene nu vor reuşi să ajungă la un acord privind funcțiile de top din instituțiile europene, a declarat marţi un purtător de cuvânt al legislativului UE, într-o conferinţă de presă.
 
56 Shares
Se citește acum ...
-- publicitate --
video - emisiuni tv