Lumea showbiz-ului internaţional a suferit, joi, o grea lovitură, autorităţile americane anunţând decesul cântăreţului Prince. 

1401x788-prince-extralarge_1412016787658

Starul american a fost găsit fără suflare în studioul său din Minnesota. Deocamdată nu se ştie cauza morţii, însă Prince a avut mari probleme în urmă cu o săptămână, când i s-a făcut rău în avionul său personal şi a fost transportat de urgenţă la spital.

A fost externat după numai câteva ore, iar cei din staff-ul său au precizat că a fost vorba de probleme apărute din cauza unei gripe rebele, dar ulterior artistul a decis să-şi anuleze concertele pe care le avea de susţinut în perioada următoare.

https://www.youtube.com/watch?v=F8BMm6Jn6oU

A devenit celebru în special pentru melodii precum “Purple Rain” sau “Cream” şi şi-a trecut în cont 7 premii Grammy, din 32 de nominalizări, 4 premii MTV Video Music Awards, din 12 nominalizări şi chiar un premiu Oscar pentru cel mai bun cântec de pe coloana sonoră a unui film. De altfel, Prince a apărut în patru filme, inclusiv în “Purple Rain”, peliculă din 1984 care i-a adus premiul Oscar amintit.

author avatar
Cristi Ionita
Share.
Leave A Reply

© 2024 Secunda Publishing. Designed by Acronim Solutions.
Exit mobile version