Veste tristă venită dinspre reprezentanţii Spitalului Universitar Bucureşti care au confirmat internarea în stare gravă a actorului Sebastian Papaiani.

sursa foto cinemagia.ro
sursa foto cinemagia.ro

Papaiani a suferit în urmă cu câteva zile un accident vascular cerebral şi a fost transportat de urgenţă la spital. Medicii i-au acordat primul ajutor şi au reuşit să-l menţină în viaţă, dar situaţia actorului rămâne în continuare una gravă.

Medicii de la Secţia de neurologie depun toate eforturile pentru a-l readuce pe Papaiani pe linia de plutire, însă rămân rezervaţi în legătură cu şansele acestuia de a se recupera.

Născut în 1936, la Piteşti, Papaiani s-a apucat de actorie din greşeală şi la recomandarea apropiaţilor. A absolvit, cu chiu cu vai, Institutul de Cinematografie, dar apoi a devenit un personaj de legendă al filmului românesc.

De altfel, legenda spune că un film românesc nu are farmec dacă Papaiani nu apare pe generic, talentul şi versatilitatea făcându-l pe marele actor să apară în peste 50 dintre cele mai renumite filme româneşti din istorie, de la seria Brigada Diverse, “Un surâs în plină vară” şi “Totul pentru fotbal” până la “Liceenii” şi recentele “Numai iubirea” şi “Păcală se întoarce”.

author avatar
Cristi Ionita
Share.
Leave A Reply

© 2024 Secunda Publishing. Designed by Acronim Solutions.
Exit mobile version