Exim Bank

Borsec

Dedeman

 

Cotnari

ComputerLand

Arctic

Dacia

JUSTIȚIE: DNA cere Camerei Deputaților ridicarea imunității lui Bănicioiu / El este acuzat de luare de mită în formă continuată

Breaking News:
 

Adrian Despot, audiat în legătură cu tragedia din Club Colectiv

Procurorii de la Parchetul General au misiune extrem de dificil privind ancheta care are în prim plan tragedia de la Club Colectiv.

sursa foto: Facebook Adrian Despot
sursa foto: Facebook Adrian Despot

Trebuie audiaţi sute de oameni, iar unul dintre cei care urmează să dea ochii cu oamenii legii este cântăreţul Adrian Despot, solistul trupei Viţa de Vie.

Prezent vineri seara în Club Colectiv, unde a avut loc tragedia soldată până acum cu 32 de morţi şi aproape 200 de răniţi, Despot a fost unul dintre principalele personaje ale incidentului.

A căutat să salveze de la moarte mai mulţi tineri aflaţi în club, deşi era foarte afectat şi el de incendiu. Mai mult, Despot a încercat să-i mobilizeze pe cei din apropiere să renunţe la activităţile lor pentru a sări şi ei să salveze.

Apropiaţii artistului susţin că Despot a suferit arsuri grave la mâini, dar solistul trupei Viţa de Vie a preferat să nu iasă în faţă.

Totuşi, procurorii de la Parchetul General, care anchetează acest dosar, au decis să-l citeze şi pe Despot, care urmează să fie audiat ca martor.

Oamenii legii speră că declaraţia lui Despot să facă lumină în legătură cu ce s-a întâmplat exact, vineri seara, în Club Colectiv.

0 Shares
Se citește acum ...
-- publicitate --
video - emisiuni tv