Apple a lansat marți, la New York, versiuni îmbunătățite pentru 3 produse: calculatorul desktop Mac mini, laptop-ul MacBook Air și tableta iPad Pro.

sursă foto Apple

Upgrade-ul Mac mini este primul după versiunea acestui calculator lansată în anul 2014, populară în rândul programatorilor de aplicații. Noua versiune este de 5 ori mai puternică decât precedenta, este echipată cu procesor quad-core sau 6-core, memorie de 64GB și memorie flash de maximum 2 TB, potrivit Apple.

Computerul este închis într-o carcasă din aluminiu reciclat. Prețul pornește de la 799 de dolari – pentru o unitate fără monitor, tastatură și mouse.

sursă foto Apple

Noul laptop MacBook Air, este cu 17% mai mică decât modelul anterior și cântărește 1,2 kilograme. Are un display Retina de 13,3 inchi, Touch ID, cu tastatură nouă şi procesor Intel Core i5. Versiunea nouă Preţurile pleacă de la 1.199 de dolari.

sursă foto Apple

Tableta iPad Pro este disponibilă în versiunea de 11 inchi și 12,9 inchi. Au ecran Liquid Retina, procesor A12X Bionic Chip, identificare Face ID pentru siguranță, un nou conector USB-C , memorie de 1 TB. Prețurile noului iPad Pro pornesc de la 3 praguri, în fincție de variante: 799 de dolari, 949 de dolari și 1.149 de dolari.

author avatar
Mirela Egeea
Share.
Leave A Reply

© 2024 Secunda Publishing. Designed by Acronim Solutions.
Exit mobile version