Românii au devenit, în ultimii ani, specialiști în a achiziționa gadgeturi smart, indiferent că vorbim de telefoane mobile, tablete, etc.

Dar odată cu aceste gadgeturi vin și grijile, iar specialiștii de la Bitdefender au realizat un top al elementelor care dau mari bătăi de cap românilor după ce își cumpără gadgeturi smart.

Astfel, aproape 50% dintre români se tem că aceste gadgeturi ajung să fie controlate de alte persoane care astfel pot avea acces la informațiile lor confidențiale.

De asemenea, în jur de 40% dintre români se tem că datele lor pot fi furate și utilizate în scopuri nepotrivite sau chiar ilegale.

Aproximativ 33% dintre români se tem de problemele care pot apărea din cauza uzurii bateriei, iar în jur de 25% dintre români se tem că alte persoane pot folosi aceste gadgeturi pentru a capta imagini și sunete de la ei din casă.

Nu în ultimul rând, 20% dintre români se tem că își vor distruge rapid aceste gadgeturi pentru că sunt fragile, 8% dintre români se tem că factura la energie va crește mult din cauza alimentării constante a gadgeturilor, iar 19% dintre români se tem că gadgeturile le pot da dependență.

author avatar
Cristi Ionita
Share.
Leave A Reply

© 2024 Secunda Publishing. Designed by Acronim Solutions.
Exit mobile version