Începând de luni, 29 august, până în 18 septembrie, la peluza de lângă scena din Parcul Drumul Taberei va fi amenajată o zonă de lectură cu piese de mobilier uşor, de exterior: fotolii-puf, pături, balansoare, canapele din lemn şi burete, ghivece-bibliotecă.

Download (PDF, Unknown)

Este cea de-a doua ediţie a evenimentului „Toamna Culturală”. Primăria Sectorului 6, prin Centrul Cultural European Sector 6, pune la dispoziţia cititorilor sute de volume de care se pot bucura la faţa locului.

În cadrul evenimentului va exista și un program artistic şi se vor desfăşura activităţi interesante, destinate tuturor categoriilor de public. Printre acestea: zone de lectură, relaxare pe iarbă şi muzică ambientală, ateliere de creaţie, ateliere de reciclare creativă, teatru de improvizaţie, recitale de muzică (chitară, pian) şi proiecţii de film.

„Toamna Culturală” este un eveniment dedicat tuturor locuitorilor Sectorului 6 şi nu numai, care doresc să refacă atmosfera călduroasă a căminului în natură. Nimic nu se compară cu lecturarea romanului preferat în aer liber!

Evident, intrarea este liberă.

author avatar
Mirela Egeea
Share.
Leave A Reply

© 2024 Secunda Publishing. Designed by Acronim Solutions.
Exit mobile version