Borsec

Dedeman

 

ComputerLand

Arctic

Dacia

POLITICĂ: Ridicarea imunității fostului ministru al Agriculturii, vot în Camera Deputaților / JUSTIȚIE: Chesnoiu a demisionat, DNA îl acuză de abuz în serviciu / 

Breaking News:

BITSoftware și-a mărit cifra de afaceri în 2021; Soluțiile ERP, în creștere cu 20%

BITSoftware, companie emblematică a domeniului IT&C din România cu o experiență de 28 de ani în dezvoltarea de soluții de business, anunță rezultate în creștere la finele anului fiscal 2021, volumul total al vânzărilor ridicându-se la 3,2 milioane EUR.

Principala categorie de soluții, cea de gestionare a resurselor organizațiilor (ERP – Enterprise Resource Planning), susține creșterea consistentă a cifrei de afaceri și a înregistrat o evoluție anuală pozitivă de 20% în comparație cu 2020.

Performanțele obținute s-au bazat în aceeași măsură pe o serie de decizii strategice care au poziționat mai bine compania în piața de soluții software de business. În comunicatul companiei se menționează extinderea soluțiilor pentru verticala de servicii profesionale, o direcție confirmată prin lansarea SocrateRM, o soluție completă pentru managementul resurselor și al proiectelor, a cărei dezvoltare a pornit de la o nevoie reală, internă, a companiei și care, după doi ani de zile, grație pasiunii și energiei echipei BITSoftware, s-a transformat într-un nou produs din portofoliul companiei.

Accelerarea procesului de transformare digitală în contextul pandemiei și a atragerii de fonduri europene duce la creșterea interesului pentru soluțiile noastre de gestionare a afacerilor de tip: ERP, CRM, BI, CPM. Ne așteptăm ca anul acesta și în următorii ani să înregistrăm o creștere de minim 20% prin consolidarea verticalelor în care activăm astăzi – servicii profesionale, FMCG, agro, construcții, distribuție, retail – precum și prin extinderea funcționalităților și a portofoliului de produse pentru a intra în alte segmente de piață. Mulțumim partenerilor noștri pentru încredere și susținere și, nu în ultimul rând, echipei noastre BITSoftware pentru dedicare și inițiativă,” a declarat Remus Cazacu, director general şi fondator al BITSoftware.

În paralel cu dezvoltarea de noi soluții, BITSoftware privește cu mare atenție parteneriatele menite să extindă competențele echipei, portofoliul de produse, prezența geografică și, nu în ultimul rând, extinderea pe verticale de business. Un exemplu în acest sens îl reprezintă extinderea prin parteneriate internaționale pentru afacerile din domeniul agricol ca urmare a dezvoltării unui produs software dedicat proceselor de producţie în businessul din acest domeniu, numit Field Book Agro Application (FBAA). De asemenea, extinderea rețelei de parteneri în Bulgaria și Republica Moldova, consolidarea parteneriatului cu Amazon prin certificări ale soluțiilor cloud (Well Architected Framework), precum și dezvoltarea de funcționalități avansate pentru soluțiile de BI au permis creșterea numărului de noi clienți și dezvoltarea colaborării cu clienții existenți.

În ceea ce privește planurile de viitor ale companiei, creșterea echipei și consolidarea prezenței pe verticale prin soluții end-to-end dedicate constituie o direcție de acțiune a echipei de management BITSoftware. De asemenea, accelerarea parteneriatelor regionale, cu specializări pe industrii și linii de produse sunt văzute ca acțiuni care vor susține creșterea viitoare a companiei.

Despre BITSoftware

BITSoftware este o companie care are în portofoliu soluții de business inovative, peste 300 de clienți, firme medii și mari, românești și internaționale, și este prezentă cu soluțiile sale în peste 70 de țări. Din 1994 compania a dezvoltat unul dintre primele sisteme software integrate de gestiune din România (SocrateERP), crescând împreună cu primii clienți care au crezut în produsul companiei. Soluția Socrate a fost implementată în anii care au urmat în zeci de firme din retail, distribuție, servicii și producție. Mai mult, noua soluție lansată anul acesta, SocrateRM vă ajută să urmăriți integral proiectele de la lansare până la facturare, să distribuiți și să utilizați resursele în cel mai eficient și productiv mod, rămânând profitabil și oferind cea mai bună calitate. Mai multe detalii, la https://rm.socratecloud.com/

0 Shares
Se citește acum ...
-- publicitate --
video - emisiuni tv